Ikke #hegeprosjekt i 2020

GODTFOLK!
De siste sju oktober-månedene har jeg solgt bilder der alle pengene har blitt gitt til kreftforskning via Kreftforeningen. 

Ca 17000 bilder er solgt, og 4.2 millioner kroner har jeg fått gi bort. Det er så enormt, og jeg er så vanvittig stolt, glad, rørt og ikke minst TAKKNEMLIG over at dere har vært med meg på dette! 

Fra det første bildet jeg var livredd for å vise dere (målet var 10.000 kr og skikkelig uoppnåelig tenkte jeg), til det siste i fjor da vi passerte 4 millioner kroner med god margin. Fordi DERE har vært med! 

Det har vært oppturer og nedturer underveis, jeg har fått så mange av deres personlige historier om kreft, både de gode og de vonde. Selv har jeg i denne perioden mistet flere mennesker jeg var veldig glad i, senest i januar, dagen før solen kom tilbake her hos oss i nord. Kreft er så utrolig vondt. Samtidig er det så fint å se hvordan stadig flere overlever kreft. 

Forskning hjelper! 

Og det har vi alle bidratt bittelitt til via #hegeprosjekt ! 

Les mer om #hegeprosjekt HER


Det blir dessverre ikke noe nytt bilde og #hegeprosjekt i år, av flere årsaker. Jeg vet at julegavene til mange av dere ryker der (sorry😅🙈😉), og at dere er mange som fortsatt har ledig plass på veggen og rammen klar.. 


Men i år må det altså bli sånn. 


Så bruk heller tiden og pengene du skulle brukt i #hegeprosjekt til å gjøre noen rundt deg glad denne oktobermåneden💕❤️ 


Avtale?