NÅR ALT HÅP ER UTE..


Korona-times....

Hvordan går det med deg egentlig?
Med hjemmeskole og hjemmekontor og hjemmesitting og hjemmebarnehage og hjemmekos?
Begynner du å bli lei av grinete, hylete, kranglete unger?
Eller voksne?

Mye MAS liksom?DET ER JO BARE Å TA SEG EN TUR UT SI' 

For livet er jo best ute. 
Hvorfor være inne når alt håp er ute?
Ut på tur, aldri sur.

I alle fall pleier det å være knallsuksess når jeg foreslår det her hjemme.Det er rett og slett sjelden et problem å få de med ut. Ingen må bare spille ferdig runden. Ingen har bare tretten minutter og søtten sekunder igjen av spilletiden sin. Ingen har mest lyst til å se på TV. Ingen synes mamma er dust og har verdens verste ideer.
Og absolutt ingen synes det er urettferdig at de må ut selvom en eller to eller tre av søsknene var et kvarter mer enn de inne i går, og de derfor har innetid til gode. Det er ikke urettferdig i det hele tatt.
Og jeg blir selvfølgelig ikke oppgitt og streng i stemmen når de SKAL BARE.I går fikk vi forresten høre at vi pleide å være MYYYYE SNILLERE FØR.

Men så kom vi oss ut da.
FRISKUS-FAMILIEN.
Å så deilig.
Nydelig vær. I alle fall ikke dårlige klær.
Pulken full av sjokolade og lokkemidler. 
Ikke det av VI trenger det, men det er jo litt koselig med søte overraskelser oppi all familieidyllen.

Og sånn gikk dagen da. Med hyggelig konversasjon og små sjokolade- og foto-pauser. Sånn jeg hadde et godt utvalg nydelige bilder til kveldens høydepunkt. 


DET ER JO BARE Å TA SEG TUR UT SI'

For å lufte hodet litt.

#liveterbestute #althåperute #kildentiletrikereliv #lykkePS: Alle mine fire barn har godkjent publisering av dette innlegget. Jeg mener bestemt at de til og med trakk litt på smilebåndet. Jeg så meg nødt til å spørre de, selvom det selvsagt ikke er historier fra virkeligheten jeg forteller. Kanskje.

PPS: Jeg tar korona-epidemien på det største alvor, og synes det er helt surrealistisk det som nå skjer i hele verden. Jeg vil med disse innleggene mine på ingen måte "blåse av" alvoret, for alvor er det i høyeste grad. Men som Linda Eide så fint sier det i sitt Språksjov: VI KAN LE AV ALT. Det må vi. 
Særlig når vi tenker at vi ikke kan. Virkelig verdt å se, trykk på linken under: