4.2 millioner til Kreftforeningen

671 834 KRONER i 2019

4.2 MILLIONER KRONER på sju oktobermåneder.Firemillionertohundreogtrettitusensjuhundreoignittienkroner for å være helt nøyaktig.

Til Kreftforeningen.
Øremerket forskning.
Fra dere og meg.
Fra OSS.

RÅTT.
Fantastisk, utrolig, svimlende, magisk, herlig, rørende, sjuuuukt RÅTT!!
Jeg er så takknemlig for at dere i år igjen har vært med meg på dette lille store 
private kjøkkenbordsprosjektet mitt. 

I dag ble de siste bildene sendt ut, og pengene satt over til Kreftforeningen. 
Øremerket forskning. Alle pengene dere har handlet for.

671 834 kroner!!
Nesten 2700 bilder!

Og jeg er litt tom. 
Det er mye jobb, mye logistikk, mye synlighet på nett, mye tid på sosiale medier, mange telefonsamtaler og meldinger og mailer, mye oppmerksomhet, mye snakk om Hegeprosjekt, jeg får masse skryt, litt kritikk og det er mye smiling. 
Men aller mest er det mye FØLELSER.
De ligger utenpå. På godt og vondt.
Hegeprosjekt betyr så mye for meg, det har blitt en så stor del av meg, og det er et veldig personlig prosjekt. Jeg startet det av en grunn. Og jeg fortsetter av så mange andre grunner. 
Kristin, i år vet jeg at vi er mange som har gjort dette noen hakk ekstra for deg. 


Jeg vil takke alle dere som kjøper og deler og sprer dette prosjektet. Det er DERE som gjør at dette blir så bra. At vi på en måte kan lønne en forsker hvert år. Bare ved litt bildesalg i oktober. 

DERE ROCKER!!!

I tillegg en stor takk til dere som har hjulpet meg med å få bildene fra tegnebrettet til postkassene. Tusen millioner takk til Trine Steen og verdens beste gjeng på Husfliden Målselv! At dere selger bildene der i oktober hjelper meg så innmari mye! Vanvittig mange bilder til Målselv-folk blir solgt der, det sparer meg for masse arbeid, det sparer masse porto, og kunden får bildet med en gang!
Tusen takk til Eirik Luka og SPLEIS. Du er gull Spleis-Eirik, jeg setter stor pris på adresselistene og hjelpsomheten og de raske svarene dine!! Takk for billig papir og konvolutter hos Troms Salgssentral! Haugevis av takk til LMS Grafisk og Morten Moe for trykk av bildene, du er så rask at jeg nesten får de levert dagen før jeg bestiller. Millioner av takk til Hege Lian og alle de fine folka dine hos Lians Caravan, som også i år er en stoooor portosponsor! Takk for gratis papir fra Edgar og Are, og tålmodighet hos Posten på Coop når jeg kommer og kjøper hundrevis av frimerker til forskjellig pris. Tusen takk Linda, for etikettutskriving hos Bardufosstun, takk til Nye Troms og Folkebladet som også i år har hjulpet meg å spre budskapet, og tusen takk til Fabian i NRK Troms som laget reportasje og film til Nordnytt og nett og radioen. Og så til slutt, oktober er helt spesiell i denne familien, alle vet at det er hegeprosjektmåneden. Den måneden da mamma sier "bare vent litt, jeg skal bare..." litt oftere enn ellers. Takk for tålmodigheten, jeg er enormt stolt av dere fire barna mine som mener at jeg aldri må slutte med dette. Dere ser at det er fint å gi bort penger til noen som trenger det mer enn oss!

DERE ER GULL ALLE SAMMEN!

Tar reka for dere nå!


Så igjen - T U S E N   T A K K

NB!!!
Alle bilder er sendt. Husk at de er pakket i vanlig konvolutt, akkurat som de foregående årene. Det sto beskrevet i teksten, og jeg håper de aller fleste bildene kommer vel frem. Ikke nøl med å si fra hvis du ikke har fått bildet ditt i løpet av november. PS: jeg er på reise og ikke tilgjengelig på nett 11-28. november. Har ikke rømt fra ansvaret, har bare dratt på en drømmejobb i Barentshavet og rundt Svalbard, der det er NO WIFI, MEN GREAT CONNECTION :)IKKE BARE JEG, MEN VI STØTTER KREFTFORENINGEN!!