VI KAN GJØRE EN FORSKJELL

Hvis du tror du er for liten til å gjøre en forskjell, 
prøv å sove med en mygg i rommet...
Dalai Lama

Nå er det oktober og Hegeprosjekt igjen, jeg synes nettopp vi var ferdige med det forrige. 
Hvert år føles det sånn. 
Men hvert år har det også skjedd mye i mellomtiden. 
Hvert år får jeg mailer fra noen som sier at de har vært med på Hegeprosjekt før, men at i år betyr det litt ekstra. For i år er de selv rammet. Kreft kom enda nærmere enn før. De har kanskje fått kreft selv, eller de har mistet noen.
Det er så sterkt å lese, jeg er så takknemlig for at dere deler med meg. For det betyr uendelig mye for meg å vite at dere synes dette er et bra tiltak. At vi gjør noe bra. At dere er med på dette lille store prosjektet mitt. 
I år er intet unntak. 

Årets bilde "DU ER SÅ STERK", er inspirert av akkurat disse historiene. 

Er du utålmodig? KJØP HER

Og for å fronte dette har jeg valgt Trine.  
Trine var frisk som en fisk i fjor. Hun er en av de som virkelig har bidratt til alle års Hegeprosjekt, med å kjøpe og dele og gi bort bilder i gaver. Hvert år har jeg sendt bilder helt til Korea der Trine bodde frem til i fjor. Mammaen hennes har hatt kreft to ganger, og det har vært en personlig og viktig sak å støtte for de begge. 
I år ble det plutselig enda mye nærmere. Trine må kjenne på sin egen kropp at forskningen betyr noe. At forskning har gjort at hun kan behandles og regne med å bli frisk igjen selvom hun har fått kreft. 
Trine er på bildet som symbolet på alle de som opplever dette, enten selv eller hos noen nære.
Kreft er noe dritt. Og forskning er fantastisk. 
Så enkelt. 
Forskning hjelper. 
Forskning gjør at de aller fleste overlever kreft. 
Forskning gjør at man kan leve bedre med kreft. 
Og VI KAN GJØRE EN FORSKJELL! 
Gjennom Hegeprosjekt har jeg allerede gitt over tre millioner kroner til forskning, fordi dere har kjøpt bildene mine! DET ER SÅ RÅTT! 

( LES MER HER; HUSK AT ALLE PENGENE GIS TIL KREFTFORENINGEN)

VI GJØR EN FORSKJELL SAMMEN!!!

Håper dere vil fortsette å kjøpe og dele og heie og like og kommentere og informere aviser og bloggere og store og små nyhetskanaler, det er den eneste måten dette prosjektet blir spredd på.

HUSK - VI KAN GJØRE EN FORSKJELL!

Jeg skrev et liknenede innlegg som over i fjor. Legger ved deler av teksten under, bare for å illustrere hva jeg mener med at det hvert år er nye fine mennesker som trenger forskningen. Og i fjor var et sånt år, der vi merket det godt på kroppen i denne familien..og vi fortsetter prosjektet i år også, av akkurat samme grunn som i fjor...:

Fra 2017: 
I år var det barna våres tur å kjenne det skikkelig på kroppen. Fire barn mellom 5 og 11 år. 
De har visst om dette prosjektet, og pratet om hvor fint det er at vi kan gi penger til noen som kan hjelpe de som er syke. De har fått vite at medisiner gjorde mormor frisk, og at faktisk de aller fleste overlever kreft. De vet at det er viktig at man forsker masse sånn at mange kan bli friske. Og mange fler enn før blir friske!

Derfor skjønner de ikke hvorfor farmor måtte dø... 
For i sommer døde farmor. Av kreft. 
"Hvorfor samler vi inn alle de pengene da mamma, når de ikke hjelper???" sa en.. 
"Ååå, jeg skulle ønske kreft var en TING jeg bare kunne knuse, og så var den borte for alltid!" sa en annen. 
Og hva skal man svare til det? 
Hva skal man svare når de spør HVORFOR? 
Hva skal man svare når barna spør om jeg også kan dø av kreft?
Jeg synes minstejenta oppsummerte det bra, de er ganske herlig smarte disse små:
Så da ble det Hegeprosjekt i år også. For å samle inn penger til noen annens farmor. Eller mamma. Eller pappa eller onkel eller bror eller venninne eller datter. For å gi penger til forskerne, sånn at de kan finne en kur! Og jeg er så glad for at dere er mange som er med!!Følg meg gjerne på Facebook og Instagram - og jeg blir kjempesuperduperglad om du hjelper meg å dele dette prosjektet sånn at vi samler inn enda mer penger til Kreftforeningen.

Årets bilde 2018 DU ER SÅ STERK