DU ER SÅ STERK - 2018

DU ER SÅ STERKBildene jeg lager til Hegeprosjekt er spesielle for meg. De betyr noe ekstra, det er mye følelser i prosessen. Jeg kjenner det i magen når jeg lager de, jeg får klump i halsen og tårer i øynene. Ikke av resultatet, men av prosessen. Disse bildene betyr noe for meg.
Og det håper jeg de kan for dere også. Bety noe. Noe spesielt for DEG. Jeg har opplevd det tidligere år, og jeg håper på det samme i år, at dere kan legge deres egen tolkning inn i bildet. At det kan bety noe for spesielt og personlig for akkurat dere, eller for de dere gir de i gave til.

DU ER SÅ STERK.

Ord som er helt på sin plass når man snakker om denne dama.
I år måtte jeg lage dette bildet. For denne dama gjør noe med meg.
Trine viser sin styrke og sårbarhet gjennom så mange faser i livet.
Og akkurat nå gjennom kreftoperasjon og cellegiftbehandling.
Hun fortalte oss hva hun følte den dagen hun fikk beskjed om at hun hadde fått kreft.
Hun viste oss at hun gruet seg til operasjon. Og hvordan det gikk fint, og formen kom tilbake etter operasjonen.
Trine viste oss at hun barberte hodet for å få litt sol på toppen før håret skulle falle av av seg selv.  Hun viste oss da cellegiften hadde tatt knekken på håret, og det begynte å falle av bare en time etter andre cellegiftkur. Hun viser oss at hun er så sliten og har vondt og bare må være i sofaen av og til. Og hun viser oss at formen kommer tilbake og at hun utnytter de gode dagene til fulle når de er der! Hun er glad og skjønn og hårløs på en fjelltopp. Hun finner på noe gøy sammen med jentene sine. Hun forteller oss hvor takknemlig hun er som får verdens beste behandling.
Trine gir av seg selv og gir oss en mulighet til å forstå.
Jeg gleder meg til å følge henne på veien mot å bli frisk.

TRINE, DU ER SÅ STERK.

Og som et symbol på alle dere som er så sterke, er hun der på årets bilde. Hun er der for dere som lever med kreft. Hos dere selv eller hos noen som er nær. Eller dere som har mistet noen. Hun er symbolet på dere som deler sykdommen med oss andre, så vi kan forstå. Og kanskje enda mer er hun symbolet på dere som ikke føler for å fortelle alle andre om det. For det er det som er så fantastisk, at vi ikke er like, at vi alle har våre historier, at vi er mange som vil holde de for oss selv. Og at det finnes noen Triner som kan formidle det mange tenker og føler.
Bildet er til dere som jobber hardt hver dag med frykten og savnet, nedturene og oppturene.
Jeg håper det kan bety noe spesielt for dere.DU ER SÅ STERK. HUSK DET.


Årets hegeprosjekt-bilde kan kjøpes HER - alle pengene gis til Kreftforeningen, øremerket kreftforskning!

Vil du lese mer om HEGEPROSJEKT?
Her:
hegeprosjekt.com
Art by Hege Holen Paulsrud på Facebook
Instagram @hegeholenpaulsrud

Tusen takk til alle dere som kjøper og deler og kommenterer og heier og vil hjelpe og sprer gode ord om prosjektet! Uten dere - ikke noe hegeprosjekt.


Ikke bare jeg, men VI støtter Kreftforeningen!