T A K K !

GODTFOLK!

Årets Hegeprosjekt er over for lengst, og jeg håper dere alle sammen har fått bildene dere bestilte!
Alle mailer som kom inn til hegeprosjekt@hotmail.com i løpet av oktober er registrert og bilder er sendt, den siste ladningen ble sendt 14. november.

Jeg synes det er vanskelig å få takket alle dere som har bidratt nok, jeg har mest lyst til å gi alle sammen en klem! Jeg synes også det er vanskelig å skille på bidragene, noen har kjøpt et bilde, andre har gitt mange tusen kroner til utgifter, og alle bidragene er like viktige, det er jo alt tilsammen som gjør den store forskjellen. 

Likevel vil jeg gi en ekstra stor takk til lokalsamfunnet her jeg bor! 
Her i Målselv, og i nabokommunen Bardu (selvom det er på feil side av Istindan..), er det et enormt engasjement, og det er så vanvittig mange penger fra disse to kommunene som har blitt gitt til Kreftforeningen. Jeg har en følelse av at det henger Hegeprosjetktbilder i annenhvert hus i disse to kommunene ;) Husfliden Målselv har de siste årene solgt bildene mine i oktober, helt uten egen fortjeneste, men med masse ekstrajobb. I år solgte de for langt over 200.000 kroner i oktober. Uten de, og uten alle dere som har vært innom dem og kjøpt, hadde jobben med å sende ut bilder vært så mye mye større. Hos Troms Salgssentral på Setermoen har jeg fått billige ark og konvolutter, og det er jo noen tusen av hver sort, så det monner. Hos Morten på Grafisk avdeling Bardufoss, Forsvaret, har jeg bare levert noen bunker med ark, og vips har han trykket tusenvis til meg, i mellom alle andre jobber. Halleluja! Hos Aleris og Lians Caravan har jeg fått frankert alle brevene. En stor hjelp tidsmessig, og ikke minst økonomisk. Så godt som all porto ble dekket av disse! Fantastisk mange takk til dere! Tusen takk også for store bidrag fra Kaffemøya, HM Frisør og Målselv Trafikkskole! Takk til Nye Troms og Folkebladet som har skrevet og heiet og laget forsider! Takk Edgar, som kom kjørende med flere hundre ark du hadde liggende. Hanna som har pakket bilder med verdensmesterfart og svenskestil. Effekt Trening og Helse, takk for at dere gav alle pengene fra smoothiesalget til prosjektet! June - tenk at du arrangerte loppis og ga alle pengene til Hegeprosjekt! Takk vennen! Og Maria - takk for at du solgte de dødskule smykkene du har laget og ga pengene til Hegeprosjekt! Jeg blir så rørt <3 
Tusen takk til alle dere som har tilbudt å hjelpe meg, men som ikke har "fått komme til" - jeg jobber med å lære meg å ta i mot mere hjelp, det er jo en kunst i seg selv :)
Og til sist,   T U S E N   T A K K   til alle dere som kjøper bilder, deler i sosiale medier, snakker pent om prosjektet og sprer det til resten av landet. Takk til dere som heier på meg, gir meg en klem i butikken, og blir med på denne lille store dugnaden. Jeg er så stolt og innmari rørt over hva vi har fått til sammen!

Jeg legger ved et bilde av brevet som dukket opp i posten her om dagen. Kreftforeningen er veldig takknemlige for bidraget, de har full kontroll på beløpet de har fått både i år og i årene før, og SJEKK DET BELØPET!!! Jeg vil vise dere dette så dere ser at pengene har kommet i rette hender, men aller mest for at dere også fortjener den takken. Uten dere hadde jeg ikke samlet inn en eneste krone. 

DERE ROCKER!!!! Geir på Kreftforeningen i Tromsø ringte sekundet etter pengene var overført, og han hoppet nesten gjennom telefonen av glede (jeg er ganske sikker på at han sto oppå kontorpulten eller hang i taklampa eller noe). Han ville faktisk gjøre om tegningen min nedenfor til å bli en virkelig happening, hvor kult hadde ikke det vært??? ...men så kom jeg på at jeg er best på bobler og rød løper på tegning ;) Da gjenstår det å ønske dere alle sammen en god førjulstid, og så håper jeg vi får til noe magisk også neste oktober.

Masse masse klemmer og takk og tårer og snørr og rennende øyensminke kommer din vei fra meg!