Hvorfor skal vi støtte?

OPPDATERT: SISTE FRIST 31.OKTOBER!

Det er helt rart og nesten uvirkelig, men i løpet av oktober 2017 har dere altså satt inn over 1 million kroner på min private konto! Penger dere stoler på at jeg gir videre til Kreftforeningen når oktober er over. Det er HELT RÅTT!! Tenk at dere gir meg den tilliten - TUSEN TAKK!
Teksten under har jeg delt med dere før, og jeg gjør det igjen, fordi den er verdt å lese. Den handler om min venninne Anette, og om hvorfor jeg synes Hegeprosjekt er så viktig.
Jeg hadde en herlig, glad, sprudlende, morsom, smart og fantastisk venninne. 
Vi ble kjent med hverandre da vi var små og drev med det vi elsket mest, nemlig alpint. Vi ble en stor jentegjeng som har holdt sammen siden.
Anette var psykolog på Sunnaas, og jobbet ved avdelingen for pasienter med multitraumer og ryggmargsskader. Hun hjalp pasientene med å takle den nye livssituasjonen sin, hun hjalp dem med å komme videre. 
Anette var også forsker. Hun jobbet på sin doktorgrad som handlet om hvordan vi mennesker takler store livspåkjenninger. Anette VILLE at pasientene skulle få det bedre.

Så fikk hun plutselig selv oppleve en stor livskrise. Hun fikk kreft. 

Samtidig som hun skrev på sin doktorgrad, gjorde kreften henne svakere og svakere, og ingen klarte å stoppe sykdommen. Anette fikk ikke leve lenger, hun ble bare 35 år gammel. Det er så uendelig trist og urettferdig. 
Mange mistet sin kjære Anette, en liten jente på tre år mistet mammaen sin. 
Det skal bare ikke skje. Det er så feil. 
Min lille jente var like gammel da, og tanken på hvor tilfeldig det hele er, LIVET, ble plutselig så tydelig. 

Livet er ikke rettferdig.

Mens hun var syk, fortsatte altså Anette med forskningen, hun var fast bestemt på at hennes resultater skulle komme pasientene til gode...DET ER STYRKE. Anette gjorde en forskjell <3 Og hun gjør det fortsatt. Blant annet deles det årlig ut et stipend i hennes navn innen forskningsfeltet.

Sånne store ting som Anette drev med, kan ikke jeg gjøre. 
Jeg er hverken forsker eller helsepersonell, og har ikke den kompetansen eller evnen. 
Og det tok meg flere år med maktesløshet, før jeg klarte å finne ut en måte jeg selv kunne føle jeg bidro litt på. 
Nå, etter snart fem fullførte Hegeprosjekt, ser jeg nå at jeg virkelig KAN være med på å gjøre en bitteliten forskjell. Bidra. Det kan vi alle. På vår egen måte. 

Derfor vil jeg fortsette å lage et nytt bilde hver oktober. 
Et bilde dere kan kjøpe, slik at vi sammen kan samle inn masse penger til forskningen på kreft. 


Slik at flere får leve videre. Slik at ingen små barn skal miste mammaen sin.

Vil du vite mer om Hegeprosjekt? Trykk HER

Hvordan støtte? Trykk HER

Infoskriv til å legge ved gave? Trykk HER

Husk at dette er en privat innsamling, som baserer seg på tillit. Det betyr at du må stole på at jeg setter pengene over fra min konto til Kreftforeningen når oktober er over. Jeg kommer til å holde dere løpende informert med jevnlige skjermdump av beløpet på kontoen!

Dette er ikke i regi av Kreftforeningen, men de er informert om prosjektet og heier på oss!


Jeg vil minne om at dette er et "kjøkkenbordsprosjekt", som vi gjør i tillegg til den helt vanlige hverdagen, og alt den bringer med seg. Bildene blir sendt i VANLIG konvolutt uten noen form for beskyttelse. Vi har erfaring med at dette stort sett går fint :)


MEN det har skjedd noe nydelig! En herlig trend har spredd seg blant kjøperne; bilder som kommer frem med en brett eller to blir tatt like godt i mot, og du kan tenke på at det er som livet ellers kanskje..? ..A4, men ikke helt perfekt ;)Ikke bare jeg, men VI støtter Kreftforeningen!


Tusen takk til alle dere som bidrar, sammen gjør vi en liten forskjell for noen som trenger det!PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!
Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på Dagsrevyen, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)