Hegeprosjekt 2017 er i gang!


OPPDATERT: HEGEPROSJEKT 2017 ER FERDIG!

Det endelige beløpet ble 1.34 millioner kroner!

FEM


FIRE


TRE


TO


EN


KABOOM!


JADDA!!!!
NÅ ER VI I GANG!

Hegeprosjekt er i farta, for femte år på rad! 

Og her er årets bilde, som jeg har kalt "VI HAR DEG":

VI HAR DEG - Hegeprosjekt 2017
A4, 200g papir, selges uten ramme


Dette bildet betyr mye for meg, på så mange måter. Det er mye følelser jeg har lagt i det, og jeg håper at det kan bringe frem noen hos dere også. At det kan bli et bilde som betyr noe for dere.

NUVEL, SKAL VI SETTE I GANG DA?

"JA!" sier sikkert mange av dere, mens en god del andre tenker:
En kort forklaring på det får du ved å følge linken over. 
(Hegeprosjekt selger et bilde, og alle pengene gis til Kreftforeningen, øremerket forskning)

I år er jeg så innmari spent på hvor mye vi klarer å gi til Kreftforeningen, og jeg er også vanvittig spent på hvor mange bilder dere kjøper første døgnet, det er alltid så morro og følge starten :)

I dette innlegget, og i alle innlegg, skal dere få en "oppskrift" på hvordan kjøpe bildet og dermed støtte kreftsaken. Jeg setter stor pris på at dere følger "oppskriften", slik at vi klarer å sende ut alle de tusenvis av bildene jeg håper dere kjøper i oktober. For vi skal vel gå for ny rekord dere?


Hegeprosjektbilder selges KUN I OKTOBER.
Kun årets bilde selges enkeltvis, ikke bilder fra tidligere år. 
MEN - i år har jeg en liten ekstrapakke :)
Mange har etterspurt tidligere bilder, og jeg selger derfor en jubileumspakke, med alle fem bildene som har vært laget til Hegeprosjekt. 


 
VI HAR DEG - Hegeprosjekt 2017.
A4 str, selges uten ramme

2013: Think pink
2014: Disse øyeblikkene
2015: Livet
2016: De små tingene
2017: Vi har deg
Pris: 
Årets bilde:            250 kr
Jubileumspakke (alle Hegeprosjektbilder, inkl årets): 1500 kr

Bildene er str A4, trykket på 200g´s papir.

Husk at dette er en privat innsamling, som baserer seg på tillit. Det betyr at du må stole på at jeg setter pengene over fra min konto til Kreftforeningen når oktober er over. Jeg skal holde dere orientert om beløpet med jevnlige skjermdump fra kontoen :)


Dette er ikke i regi av Kreftforeningen, men de er informert om prosjektet og heier på oss!


Jeg vil minne om at dette er et "kjøkkenbordsprosjekt", som vi gjør i tillegg til den helt vanlige hverdagen, og alt den bringer med seg. Bildene blir sendt i VANLIG konvolutt uten noen form for beskyttelse. Vi har erfaring med at dette stort sett går fint :)


MEN det har skjedd noe nydelig! En herlig trend har spredd seg blant kjøperne; bilder som kommer frem med en brett eller to blir tatt like godt i mot, og du kan tenke på at det er som livet ellers kanskje..? ..A4, men ikke helt perfekt ;)


Ikke bare jeg, men VI støtter Kreftforeningen!

Tusen takk til alle dere som bidrar, sammen gjør vi en liten forskjell for noen som trenger det!

PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!


Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på Dagsrevyen, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)


Er du ny leser, og vil få med deg når jeg oppdaterer, så kan du følge meg på FACEBOOK og/eller Instagram som @hegeholenpaulsrud