KUNSTPAUSE

 Å male og tegne er noe av det gøyeste jeg gjør.

Det er så utrolig moro å bare rable i vei, uten at det blir riktig eller feil. 

Ingen regler! FRIHET!

Men så kom 2020. Året jeg hadde bestemt meg for å gå tilbake til den faste jobben i Forsvaret. For å få litt forandring, for å ikke bare være kunstner med flagrende gevanter. For å bruke den andre hjernehalvdelen litt. For jeg skal være ærlig, uansett hvor mye jeg trives med livet som kunstner og den friheten jeg har, så savner jeg en fast jobb å gå til, kollegaer å tulle med, diskutere med, oppgaver å bli utfordret av. Planen var klar, datoen satt, jeg skulle tilbake til flygingen. Bruke utdannelsen min, på et for meg nytt helikopter!

Det er bare det, at sammen med 2020, så kom Covid 19 også. Og det betød minst ett års utsettelse av jobb-starten som jeg hadde gledet meg så innmari mye til.

Men da var det jo bare å fortsette med malingen da! Eller?!?

Tja...

Meg, for ca 100 år siden. Ikke bare crazy kunstner ;)


Nei helt sånn var det ikke. Det kunne har vært, ja. Det hadde kanskje vært det enkleste. Men så har det seg sånn at det er så innmari mange andre ting jeg synes er gøy også. Som jeg ønsker meg mer tid til. Meg, når jeg gjør gøye ting.


Som å være ute på tur eller seile eller padle kajakk eller kjøre båt eller gå på ski eller sløve på sofaen (kanskje ikke det aller gøyeste forresten). Og for å få tid til alt dette, i tillegg til å være mammaen til de fire kuleste menneskene jeg kjenner, så må jeg prioritere. 

Og prioritere, det har jeg gjort nå.

Mindre penger, mer tid med gjengen, flere opplevelser.


 Det betyr kunstpause på ubestemt tid. 

For å bruke dagene til å gjøre litt andre ting. Studere, leke, og bli inspirert til nye kunstneriske sprell.

Så for tiden har jeg ikke bilder til salgs, og det blir ikke laget nye på en stund. I alle fall ikke i 2020. 

Hva 2021 bringer, gjenstår å se :)

 

Sail away with me honey (og alle barna og hunden)


SO LONG!