HVORDAN KJØPE HEGEPROSJEKT?

Hvis du er av den utålmodige typen; HER ER LINKEN!

Er du I MÅLSELV-området? Da kan du kjøpe hos Husfliden Målselv på Bardufoss i hele oktober!

DU ER SÅ STERK - hegeprosjekt 2018


I år blir det enkelt og oversiktlig å kjøpe bilder i Hegeprosjekt! 

Jeg har opprettet en innsamling i Spleis, og når du går inn på den nettsiden (link lenger ned på siden) får du bestilt, betalt og lagt igjen antall og adresse der, alt på en plass. 
Du kan betale med Vipps, bankkort eller faktura, og dermed er det også mulig for bedrifter å bestille. I tillegg er Kreftforeningens kontonummer lagt inn, så det er trygt for alle dere som ikke kjenner meg, og som tvilte litt på å betale til min private konto som vi har gjort før. Dette er en superbra løsning, selvom jeg skal innrømme at det også var rimelig rått å kunne sette over 1.34 millioner kroner via mobiltelefonen i fjor, etter at dere hadde satt pengene inn på min private konto ;)
Den siste fantastiske fordelen er at alle nå kan følge med hvor stort beløpet har blitt! Litt gøy er det jo å informere dere løpende underveis som jeg har gjort før, men det er også kult at dere kan se beløpet selv hele veien.

NB: Kun årets bilde selges i år, og kun i oktober som før. Ønsker du å kjøpe tidligere bilder må du vente til 10-årsjubileumet (år 6 i år), eller du kan handle liknende, men ikke helt like, bilder i min NETTBUTIKK (ikke til hegeprosjekt).


Denne innsamlingen er ikke i regi av Kreftforeningen, men de er informert om prosjektet og heier på oss!

Jeg vil minne om at dette er et "kjøkkenbordsprosjekt", som vi gjør i tillegg til den helt vanlige hverdagen, og alt den bringer med seg. Bildene blir sendt i VANLIG konvolutt uten noen form for beskyttelse. Vi har erfaring med at dette stort sett går fint :)


MEN det har skjedd noe nydelig! En herlig trend har spredd seg blant kjøperne; bilder som kommer frem med en brett eller to blir tatt like godt i mot, og du kan tenke på at det er som livet ellers kanskje..? ..A4, men ikke helt perfekt ;)


KJØP HEGEPROSJEKT 2018 HER!


Ikke bare jeg, men VI støtter Kreftforeningen!


Tusen takk til alle dere som bidrar, sammen gjør vi en liten forskjell for noen som trenger det!PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!

Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på Dagsrevyen, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)