HVORDAN KJØPE BILDER?

OPPDATERT: HEGEPROSJEKT 2017 ER FERDIG!
Det endelige beløpet ble 1.34 milioner kroner!.


Oppdatert: Fremgangsmåten for kjøp er fjernet, Hegeprosjekt er over for i år. Jeg er evig takknemlig for all responsen, DERE ROCKER :)


NB: les nøye, også om sendemåte og tid :)
Klikk HER for Info-skriv til å legge ved bilder du gir i gave.
Hegeprosjekt 2017 - VI HAR DEG
2013: Think pink
2014: Disse øyeblikkene
2015: Livet
2016: De små tingene
2017: Vi har deg

Hegeprosjektbilder selges KUN I OKTOBER.
Kun årets bilde selges enkeltvis, ikke bilder fra tidligere år. 
MEN - i år har jeg en liten ekstrapakke :)
Mange har etterspurt tidligere bilder, og jeg selger derfor en jubileumspakke, med alle fem bildene som har vært laget til Hegeprosjekt. 


Pris (inkl porto): 
Årets bilde:            250 kr
Jubileumspakke (alle tidligere Hegeprosjektbilder, inkl årets): 1500 kr

Husk at dette er en privat innsamling, som baserer seg på tillit. Det betyr at du må stole på at jeg setter pengene over fra min konto til Kreftforeningen når oktober er over. Jeg kommer til å holde dere løpende informert med jevnlige skjermdump av beløpet på kontoen!

Dette er ikke i regi av Kreftforeningen, men de er informert om prosjektet og heier på oss!


Jeg vil minne om at dette er et "kjøkkenbordsprosjekt", som vi gjør i tillegg til den helt vanlige hverdagen, og alt den bringer med seg. Bildene blir sendt i VANLIG konvolutt uten noen form for beskyttelse. Vi har erfaring med at dette stort sett går fint :)


MEN det har skjedd noe nydelig! En herlig trend har spredd seg blant kjøperne; bilder som kommer frem med en brett eller to blir tatt like godt i mot, og du kan tenke på at det er som livet ellers kanskje..? ..A4, men ikke helt perfekt ;)Ikke bare jeg, men VI støtter Kreftforeningen!


Tusen takk til alle dere som bidrar, sammen gjør vi en liten forskjell for noen som trenger det!PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!
Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på Dagsrevyen, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)