Hverdagskaos, hegeprosjekt og tusen takk!

Først til deg som er veldig utålmodig:
HVORDAN KJØPE BILDE?  Trykk HER (link nederst i innlegget også)

OPPDATERT: Nå er det bare fem dager igjen av oktober - og det betyr bare fem dager til med mulighet til å støtte dette prosjektet som gir pengen til Kreftforeningen. Bare fem dager igjen til å skaffe seg årets bilde - 1.november er det for sent.... 

SISTE FRIST LØRDAG 31.OKTOBER!

ER DU EN ETTERNØLER???
Jeg håper det, for isåfall har vi mange bilder igjen å selge de siste dagene i oktober :) 
HIV DEG MED og kjøp en gave med mening!Sååå....et lengre innlegg om LIVET...
En hvilken som helst dag i en hvilken som helst uke.
Jeg blir kanskje vekket av to småtroll som hopper i senga og roper "MAMMA!!!!"


Nei, forresten, jeg var våken, et annet lite småtroll hadde ligget på tvers med tærne sine i nesa mi de siste tre timene. Og dessuten hadde jeg vært oppe en time før det, for å skifte på enda en liten småtass, som hadde tisset i senga.
Livet liksom. 
Akkurat sånn. 
Det livet som til tider gjør meg fullstendig utslitt. Ganske ofte faktisk. Det livet som inneholder altfor lite søvn. Det livet der jeg noen ganger (okei, ofte) føler meg som både slaven og tjeneren og skurefilla og dørmatta på en gang.... ...og som har dager der jeg bare drømmer om at jeg kunne føde litt eller noe (nei, jeg venter ikke nr fem), sånn at jeg kan få noen dager med avslapping på sykehushotellet...
Det livet der jeg sliter med å holde orden på lekser og skolebarn og barnehagesekk og turdager og matpakker og gymtøy og bursdagsfeiringer og krangler og hvem sin tur det er til å sitte på fanget og på hvilke uker mannen er borte. For ikke å glemme hvilken dag det er papirsøppeltømming og når det er hvilken unge som skal på turn, eller var det håndball, eller "Oj, mamma har visst glemt å kjøpe melk igjen". Og brød..Det livet der kjøkkenet konstant ser ut som det har vært truffet av lynet. Ja hele huset faktisk.

Og det livet der jeg skal prøve å fungere tipptopp på jobben hver eneste dag, samtidig som alt dette andre. Det livet jeg ofte skulle ønske at jeg var mange av meg selv (nei, ikke fordi jeg er så himla ålreit..)..Det livet jeg noen ganger er så innmari vanvittig lei av..Ja DET livet ja, akkurat DET livet, er jeg så innmari glad for å ha. 

Fordi jeg nemlig også føler meg som VERDENS HELDIGSTE MENNESKE.
Jeg har mange som er glad i meg.
Jeg får komplimenter hver eneste dag.Jeg er visst skikkelig god og myk.
Og mange synes jeg er ganske morsom, og at jeg burde tatt med rumpa mi på sirkus.
Jeg får av og til lov til å ta en tur alene på Rema 1000.Eller om det skulle ta helt av, så får jeg dra helt til Elkjøp på spa.
Noen ganger får jeg også sitte alene på do. 

Ha ha, neida, det var selvfølgelig tull.
Men noen ganger får jeg faktisk være helt alene i bilen og skru musikken på full guffe. 
Stort sett glemmer jeg å slå av Hits for Kids.
Og dessuten sover jeg sjelden alene selvom mannen i mitt liv er borte på jobb.
Og hele dette livet, som jeg er så heldig å ha, gjør meg ydmyk og glad og takknemlig.
For det er så mange som ikke får leve det livet de vil. 
Fordi de blir syke. Eller deres nærmeste blir syke. 
Kanskje får de ikke leve mer. Mange bare drømmer om å leve dette hektiske og slitsomme helt vanlige hverdagslivet som jeg lever, mens de håper på å bli friske igjen. 

Det er noe å tenke over.

For det er så mange som får kreft. Denne forferdelige sykdommen som i løpet av et liv kommer til å ramme så godt som alle sammen av oss. Enten fordi vi selv blir syk, eller fordi noen i familien og vennekretsen blir syk. Det er nesten ikke mulig å unngå å komme tett på denne sykdommen på en eller annen måte. "Alle" har opplevd eller skal oppleve kreft. 
Likevel føles det så urettferdig. For det er ikke riktig når en tre år gammel jente mister mammaen sin. Eller en fjorten år gammel gutt mister pappaen sin. Det føles bare så vanvittig urettferdig og vondt og meningsløst.
Og sånn er det for så mange. Hele livet blir snudd opp-ned på et blunk.

Det er da jeg tenker at vi må gjøre det vi kan. 

For det er faktisk sånn at flere og flere blir friske igjen etter å ha hatt en kreftdiagnose. 
Flere og flere overlever. 
Det er faktisk MANGE FLERE SOM OVERLEVER KREFT, ENN DE SOM DØR AV DET! 
Og det er fordi det forskes på denne sykdommen. Det er fordi det brukes masse penger og ressurser til å bekjempe kreft. Det er fordi mange fantastiske mennesker er villige til å utdanne seg og fordype seg og forske for å finne ut av kreftgåten. Og det er fordi vi helt vanlige gjør en liten innsats ved å bidra i forskjellige innsamlinger og prosjekter. Vi helt vanlige gir litt hver, og plutselig har vi samlet inn nok penger til å lønne en kreftforsker! Tenk på det, er det ikke kult at vi kan?!? 
Det synes i alle fall jeg, og derfor har jeg startet dette prosjektet jeg kaller hegeprosjekt.
Jeg har laget et bilde, dere kjøper det, pengene går til kreftforskning. 
Enklere blir det jo ikke, eller hva?
En slags kunstner som vanligvis er på den "årntlige" jobben sin - som her ;)

SÅ - i skrivende stund, når 12 dager av årets prosjekt snart er ferdige, så har dere kjøpt bilder for 270.000 kroner!!! Dere er jo helt FANTASTISKE!!!!! OPPDATERT: 580.000kr 26.oktober!!!
Tusen takk for at dere er med på denne ideen om å samle inn litt penger til en sak som står meg og så mange andre nær, jeg er så utrolig rørt over all responsen.

Nå er det bare få dager igjen av oktober, men jeg håper fortsatt at mange flere vil oppdage og bli med på hegeprosjekt! En av de største grunnene til at så mange av dere kjøper, er at dere har hjulpet meg å dele informasjonen om dette! Jeg er dere evig takknemlig - for sammen gjør vi faktisk en liten forskjell!

En stk kjekk super-registrerer som sender ferdige etiketter hjem

Her puttes bilder i konvolutter med Bridgeblanding og godt humør

...og sånn ser en kvelds konvoluttsleiking ut - klare til å sende!

HEIA ALLE DERE SOM ER MED PÅ Å GJØRE EN LITEN FORSKJELL!!!

Dere gjør dette prosjektet verdt å drive i enda en oktober! Uten dere - ingenting!
                                          Hegeprosjekt er i gang!
                                          Bildet 2015 - LIVET

Denne innsamlingen er helt privat, du setter penger inn på en privat konto, og stoler på at jeg setter pengene videre dit de skal, og at du får bildet ditt. Kreftforeningen er godt informert om prosjektet, og de heier på oss! Pengene går til Kreftforeningen, øremerket forskning - Kreftforeningen får bestemme hvor "de trengs mest".. Tusen tusen takk til alle dere som stoler på meg og Robert - dere ROCKER!!!! Les mer i linkene over!
                              
PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!
Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på God Morgen Norge, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)

Er du ny leser, og vil få med deg når jeg oppdaterer, så kan du følge meg på FACEBOOK og/eller Instagram som @hege_artigforkidsa 

Fin dag til deg!