En halv million dere!!!!!

OPPDATERT:
Husk at SISTE FRIST til å bidra i årets prosjekt er 31.OKTOBER!Vet dere hva?
I fjor på denne dagen, 20. oktober, hadde dere kjøpt hegeprosjekt-bilder for 390.000 kroner. 
En helt vill sum i en privat innsamling. Og det bare på 20 dager! 
Det tallet fikk meg til å sette et helt vanvittig mål for oktober i fjor, nemlig at vi skulle passere en halv million innen oktober var over. Med 11 dager igjen.
660.000 kroner satte jeg inn til Kreftforeningen*. KATJING!!
Deres penger, som DERE hadde satt inn på min private konto, og bare stolte på at jeg gav videre.
Snakker om herlig, deilig og ærlig naivitet og giverglede!!! GOTTALOVEIT!!!

I år, på den samme datoen, 20. oktober, har dere kjøpt bilder for enda mer enn i fjor.
500.000 kroner på dag 20.
Jepsipepsi - dere har kjøpt bilder for EN HALV MILLION KRONER på 20 dager! Slå den!!
Herlighet, dere er bare så rått!!!! Dette bildet har dere kjøpt for en halv million kroner!!!!
Det er mange bilder det!

Dere deler, kjøper, gir bort, bestiller flere, gir bort enda flere, forteller vennene deres om det, kjøper noen til - det føles i alle fall sånn. Og det som er helt sikkert, er at uten deres engasjement hadde ikke dette prosjektet vært noe som helst! 
Etter jeg startet hegeprosjekt for to år siden har det også fått en mening jeg ikke først hadde tenkt på. For det er så mange av dere som forteller meg deres historie i mailer og kommentarer. Dere forteller at dere vil kjøpe fordi dere synes det nytter. Dere synes at dette prosjektet er en bra ting. At dere vil gi en gave med mening til noen som føler kreften på kroppen. Og å få høre det fra dere som kreften har vært nærmest, DET gjør at dette føles enda viktigere og riktigere. Jeg klarer dessverre ikke svare alle, men vit at jeg leser!!! Og jeg setter stor pris på det <3

SÅ - hva skal vi sette oss som mål i år da? Det hadde jo vært gøy å sprenge noe grenser i 2015 også? Eller hva?
Jeg gikk jo rimelig tøft ut FØR oktober, og lurte på om vi skulle klare en million...He he, TENK PÅ DET DA, SÅ VANVITTIG KULT DET HADDE VÆRT Å GI KREFTFORENINGEN EN MILLION KRONER!
Meeeeen...det er bare 11 dager igjen, så selv jeg ser at det kan bli hardt...og egentlig for godt til å være sant. For egentlig er jo tallene allerede for gode til å være sanne!
Men så vet jeg jo også at "not even sky is the limit!" Det umulige er faktisk ikke umulig, vi må i alle fall ikke gi opp uten å prøve!

Så jeg kjører på. 

Det verste som kan skje er jo faktisk ingenting. Ingenting er verst, ingenting er nederlag her, for vi har allerede samlet inn helt vanvittig mye penger til kreftforskningen i oktober 2015. 
En halv million! på 20 dager! Alt er mulig <3 

Men ok - la oss si at vi kjører på med 1 million som mål.. 
Det betyr en halv million til, på bare 11 dager. Da må vi isåfall ha VANVITTIG PR fra mange, og vi må rett og slett GÅ VIRALT som det heter nå for tiden ;) 

...og du kan jo tenke deg disse to gæmlisungdommene, med pc fra tidlig 2000-tallet - de trenger litt hjelp til den der virale greia der de sitter å registrerer og teller penger ;)Får vi til det da? 

Noen som kjenner noen som kjenner noen som har lyst til å lage forsidestoff av dette? 
Eller er det noen som har et firma som vil kjøpe julegaver med mening til sine ansatte? (uten å avsløre for masse, så kommer faktisk firma-julenissen med hegeprosjekt-bilder til ganske mange i år :) )
Eller er det noen av dere som har tenkt til å kjøpe, men bare ikke har gjort det ennå? 
Ja, jeg vet, det er mange av dere. Dere er sånn som meg. Som gjør det rett før fristen går ut. 
I LOVE U - for det betyr jo at det er mange, mange bestillinger som kommer!! 
Eller hva?

Nå er jeg spent! Dere er uansett mine helter. Takk alle sammen for at dere gjør dette prosjektet mulig, og for at vi sammen kan samle inn så innmari mange penger! Vi er med på å gjøre en liten forskjell. Sammen.

Så litt praktisk info:                                          Hegeprosjekt er i gang!
                                          Bildet 2015 - LIVET

Denne innsamlingen er helt privat, du setter penger inn på en privat konto, og stoler på at jeg setter pengene videre dit de skal, og at du får bildet ditt. Kreftforeningen er godt informert om prosjektet, og de heier på oss! Pengene går til Kreftforeningen, øremerket forskning (1 kr pr bilde i prod.kost., pluss evt porto (det meste er sponset) og evt mva, som vi forhåpentligvis slipper. 

Kreftforeningen får bestemme hvor "pengene trengs mest".. Tusen tusen takk til alle dere som stoler på meg og Robert - dere ROCKER!!!! Les mer i linkene over!
                              
PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!
Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på God Morgen Norge, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)

Er du ny leser, og vil få med deg når jeg oppdaterer, så kan du følge meg på FACEBOOK og/eller Instagram som @hege_artigforkidsa 

Fin dag til deg!