6 dager - 165.000 kroner!

 Ja det er helt sant. Dere varme, rause mennesker har kjøpt bilder for 165.000 kroner på seks dager! Er ikke det helt utrolig, og et bevis på at vi helt vanlige kan gjøre en forskjell, så vet ikke jeg?!?

FANTASTISK!!!!

For denne vonde forferdelige sykdommen kreft, som rammer så mange familier, så mange barn, så mange foreldre, så mange venner, så mange kollegaer, så mange nære, den skal vi bekjempe.
Ved å gi noen kroner til forskning på kreft, så vet jeg at vi er med på å gjøre noe bra. Jeg vet at flere kommer til å overleve fordi forskerne finner ut mer om hvordan de kan vinne over kreften. Jeg vet at mange har overlevd kreft de siste årene fordi forskerne har funnet nye metoder å bekjempe sykdommen på. Så enkelt tenker jeg at det er. Hvis vi er mange nok som gir litt, så hjelper vi til å bekjempe kreft. Vi gjør det! Fordi litt + litt = kjempemye

Og grunnen til at mange av dere har kjøpt, er fordi så mange har delt informasjon om prosjektet mitt. Dette naive, lille prosjektet som krever at du stoler på meg og mine hensikter.
Det har dere delt til alledere kjenner. Og de har delt videre. 
Det er stort! Og jeg håper dere vil fortsette med det i hele oktober.
Jeg er helt rørt av stolthet og beundring over alle dere som ikke kjenner meg, men som stoler på at dere får et bilde tilsendt etter å ha satt inn penger på en privat bankkonto.
TAKK!
Og vil du vite mer om hvordan du kan kjøpe et bilde, eller bare lese mer om prosjektet, klikk deg inn på linkene:Hvordan kjøpe?

OG HUSK AT DU KAN KJØPE BILDET OVER DISK I BODØ, TROMSØ OG BARDUFOSS, I TILLEGG TIL Å BESTILLE PR MAIL (følg oppskriften)

Bodø: ta kontakt med min søster Gøril på tlf 95129782
Tromsø: G-sport i sentrum
Bardufoss: Husfliden i Andselv

Ta med kontanter, og du får bildene med en gang :)PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!
Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på God Morgen Norge, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)

Er du ny leser, og vil få med deg når jeg oppdaterer, så kan du følge meg på FACEBOOK og/eller Instagram som @hege_artigforkidsa 

Fin dag til deg!