2015-bildet: LIVET
Dette er årets bilde til hegeprosjekt.
Det er dette bildet jeg håper dere skal kjøpe tusenvis av i oktober, for å samle inn penger til en sak som står meg, og mange av dere nær, nemlig kreftforskningen.
Jeg har kalt bildet noe så enkelt og komplisert som "livet".
Dere skal selv få bestemme hva dere ser i det, men jeg vil fortelle litt om hva det betyr for meg, og hvorfor dette motivet ble årets bilde.

For meg har det siste året vært ganske tungt. Det har vært mange gode stunder, mange gode klemmer og deilige øyeblikk med familien, men det har også vært mange tunge stunder. Livet. Sånn det kan være noen ganger. I en av de tyngste periodene malte jeg det som skulle bli utgangspunktet for årets bilde i hegeprosjekt. Et stort maleri på 1.5m. Jeg planlegger aldri hva jeg skal lage, ideen bare plutselig er der. Som oftest maler jeg med utgangspunkt i et foto, det har jeg også gjort denne gangen. 
Og det ble et skikkelig glad-bilde. Et lykkelig barn midt i svevet. Malt med en litt trist pensel. 

Hvorfor? 
Er ikke gleden ekte? 
Er det bare fake? 
Maler hun bare en fin fasade? 
Hvordan kan et sånt glad-bilde passe til en innsamling med et så alvorlig tema? 

Jeg har kommet til at det er så ekte som det kan få blitt, jeg klarer ikke lage det mer ekte. For dette smilende, jublende barnet er for meg det ultimate symbolet på lykke. 
Glede. 
LIVET. 
Slik jeg ønsker det skal være. Det jeg ser for meg når jeg er lei meg. Det jeg ønsker meg for at alt skal være perfekt. Det jeg drømmer om når ikke alt er enkelt. Et smil. Latter. Det jeg maler når jeg er trist.

For meg har dette bildet blitt symbolet på alt jeg ønsker meg her i livet, nemlig glade og friske barn og voksne. Og jeg synes det beskriver akkurat hva vi vil oppnå med forskning på kreft.

Så enkelt. Så vanskelig.

VIL DU VITE MER OM HEGEPROSJEKT? Trykk HER

HVORDAN KJØPE? Trykk HER! VI støtter Kreftforeningen!


PS: Jeg pleier ikke be dere dele innleggene mine, men akkurat i denne saken blir jeg veldig glad hvis dere vil spre budskapet i det vide og det brede!
Enten på facebook, instagram, twitter, sms, mms, snapchat, skype, Distriktsnytt, radio, fasttelefon, via blogg, på God Morgen Norge, pr brevpost, eller kanskje til og med face-to-face!!! ;)

Er du ny leser, og vil få med deg når jeg oppdaterer, så kan du følge meg på FACEBOOK og/eller Instagram som @hege_artigforkidsa 

Fin dag til deg!